Home Page sitemap General information Requesting an Interpreter Working With An Interpreter Culturally Competent Care Becoming an Interpreter Interpreter Community
 
MIRESEVINI!
   
 

Sa here qe vini ne spital per tu vizituar nga mjeku, ju keni te drejten e nje perkthyesi pa pagese.

Departamenti i Sherbimeve te Perkthimeve eshte i hapur:

Te Henen deri te Premten nga ora 7 e mengjesit deri ne 12 te nates.
Te Shtunen dhe te Dielen nga ora 10 e mengjesit deri ne oren 10 te darkes.

Ne qofte se ju nevojitet nje doktor ju mund te klikoni ne “Find a Doctor” , ose te telefononi ne 1-800-711-4644. (ne anglisht).

Ne qofte se ju nevoitet ndihme per te telefonuar, kontaktoni Zyren e Perkthimeve ne 617-726-6966.

Gjithashtu mund te telefononi perseri Zyren e Perkthimeve ne 617-726-6966:

  • Ne qofte se keni nevoje te caktoni, konfirmoni ose te anulloni nje takim
  • Te kerkoni nje perkthyes mjekesor
  • Te flisni me doktorin tuaj
  • Te merrni informacion rreth nje pjesetari te familjes tuaj te shtruar ne MGH

Ne qofte se ndodheni jashte Sh.B.A dhe deshironi qe te ndiqeni ne MGH Boston, Massachusetts, USA ju lutemi kontaktoni “International Patient Center” (Qendra e Pacienteve Internacionale)

Directions
Si mund te vini ne MGH

Parkimi
Parkim per pacientet dhe vizitoret ka ne dy garazhe qe e kane hyrjen ne Fruit Street dhe Parkman Street. Ne qofte se vulosni bileten e parkimit ne hyrjen e garazhit te spitalit mund te paguani me cmim me teulet.

Autobuzi i Spitalit
Ka nje autobus qe mund t’ju sjelli nga spitali kryesor deri ne qendrat shendetoseore te spitalit dhe anasjelltas. Ky sherbim eshte falas. Klikoni ne “Shuttle Services” per orarin.