SITE MAP General information Working With An Interpreter Becoming an Interpreter Interpreter Community
Contact Us
About Us
About MGH
Directions to MGH
Si mund te vini ne MGH
   
  Nga Perendimi
Nepermjet Massachusetts Turnpike merrni daljen drejt Cambridge-Allston. Mbasi keni paguar taksen qendroni ne te djathte. Kthehuni djathtas tek semaforet e pare per te hyre ne Storrow Drive. Pasi keni kaluar perafersisht 3 milje e gjysem merrni daljen per ne Government Center. Ndiqni shenjat qe shkruajne Downtown dhe Government Center (Cambridge Street). Tek semaforet e pare merrni majtas ne North Grove Street. Garazhet e parkimit jane ne te majte ose ne te djathte.

Nga Veriu
Nepermjet I-93 ose I-1 merrni daljen drejt Storrow Drive dhe qendroni ne korsine e majte. Nga Storrow Drive merrni daljen e Government Center. Ndiqni shenjat per ne Downtown dhe Government Center (Cambridge Street). Tek semaforet e pare merrni majtas ne North Grove Street. Garazhet e parkimit jane ne te majte ose ne te djathte.

Nga Jugu
Ne Southeast Expressway (I-93) merrni exit-in qe shkruan Storrow Drive.Ne Storrow Drive merrni exit-in qe shkruan Government Center.Ndiqni shigjetat qe shkruajne Downtown dhe Government Center (Cambridge Center). Tek semaforet e pare merrni majtas ne North Grove Street. Garazhet e parkimit jane ne te majte dhe te te djathte.

Me Metro

Merrni Linjen e Kuqe per ne stacionin e Charles Street/MGH
Ndiqni shenjat e daljes per ne MGH
Ndiqni Cambridge Street dhe merrni majtas ne North Grove Street
Vini re: Stacioni i trenit te Charles Street nuk ka dalje te posatshme per persona qe ju nevoitet perdorimi i karrigeve me rrota.

Me tren (Commuter Rail dhe Amtrak)

Nga South Station merrni linjen e kuqe drejt Alewife

Nga North Station merrni linjen jeshile per ne Park Street dhe pastaj merrni linjen e kuqe atje.

Merrni linjen e kuqe per ne stacionin Charles St/MGH. Ndiqni shenjat per ne MGH. Vazhdoni ne Cambridge Street dhe kthehuni majtas ne North Grove Street.

  <top>